Salon Trésor, Amazing Moments

Cel mai pur amestec de eleganta prin simplitate

salon-tresor-rochie-de-mireasa-lillian-west

Daca esti din Zalau si cauti o rochie de mireasa sau o rochie de seara ca pentru o zeita, trebuie neaparat sa probezi rochiile aduse la Cluj, tocmai din Statele Unite ale Americii, de Salon Trésor, Amazing Moments din Cluj.

Rochia la care ai visat e mai aproape decat crezi. La doar cativa pasi de Zalau, Salon Trésor, Amazing Moments din Cluj dispune de o gama bogata de rochii de mireasa si rochii de seara care ii vor face pe toti sa exclame „Uau!” cand te vor vedea. Nu poti sa te pregatesti pentru nunta fara sa probezi o rochie la Salon Trésor in Cluj.

O excursie Zalau – Cluj

Chiar daca nunta va fi organizata in Zalau, vei vedea ca o vizita la noi in salon este o experienta prin care trebuie sa treci. Rochiile de mireasa si de seara oferite de noi iti vor oglindi perfect starea de spirit. Si asta pentru ca, orice model de rochie ai alege, acesta iti va scoate in evidenta formele si personalitatea. Iar rochiile de seara vor satisface pana si cele mai pretentioase gusturi din Zalau.

Designerii de rochii de seara si de mireasa din SUA sunt la picioarele doamnelor si domnisoarelor din Zalau. Rochiile de mireasa si rochiile de seara oferite de Salon Trésor sunt o expresie a starii de fericire.

Fie ca esti din Cluj sau din Zalau, programeaza o proba in salonul nostru. Doar asa vei putea lua o decizie inspirata de cei mai buni creatori de rochii de mireasa. In plus, cu o rochie de la Salon Trésor, ii vei impresiona garantat pe invitatii tai din Zalau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *