Salon Trésor Amazing Moments 

Cel mai pur amestec de eleganta prin simplitate

salon-tresorSalonul Trésor Amazing Moments este unul dintre saloanele cu traditie din Cluj.

Din 2007, am asistat la mii de momente in care miresele emotionate uitandu-se in oglinda salonului si fericite au spus primul “Da” rochiei lor de mireasa.
Au pasit apoi cu zambetul pe buze din salon si l-au pastrat si in drumul lor catre noua viata ce avea sa inceapa in ziua nuntii.

Ziua cea mare se apropie, iar cand vine vorba sa iti alegi rochia de mireasa stii ca nu e loc de compromis!
Salon Trésor Amazing Moments iti ofera in exclusivitate in Cluj Napoca, rochiile consacratei case de moda Justin Alexander, care are in componenta sa colectiile Justin Alexander, Signature si Sincerity. De asemenea la Salon Trésor Amazing Moments iti oferim si brand-ul american Lillian West, cu minunatele sale creatii.

Daca esti in cautarea unei rochii de mireasa cu adevarat deosebite si elegante, care sa faca din aparitia ta una spectaculoasa si cu adevarat unica, trebuie sa treci pe la salonul nostru.
Designul rochiilor de mireasa este unul elegant, sofisticat sau glamour, satisfacand preferintele oricarei mirese. Mai mult, croiul perfect al rochiilor pune in evidenta atuurile oricauri tip de silueta. Si nu doar asta te va impresiona la rochiile din Salonul Trésor, ci si calitatea incontestabila a materialelor: matase, tul, dantela Chantilly, voal pretios sau broderii lucrate manual.

Rochiile din Salonul Trésor Amazing Moments sunt o adevarata incantare pentru priviri! Suave, si in acelasi timp indraznete, gratioase si pretioase.
Poarta in ziua nuntii o adevarata bijuterie, in drumul tau catre altar si in minunata petrecere ce va urma!

Fii spectaculoasa si paseste in cel mai important eveniment din viata ta, intr-o rochie de mireasa de lux!
Pentru asta la Salon Trésor iti stau la dispozitie consultanti vestimentari cu experienta si mereu cu zambetul pe buze.

Programeaza o proba la noi in salon si vino sa te convingi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *